#Playlocal #Draailokaal

#Playlocal #Draailokaal

#Draailokaal #Playlocal

Steun onze artiesten en #draailokaal #playlocal. 

Ook onze artiesten blijven vandaag in hun kot.

Geen optredens, geen shows. En hoewel ze veel liever samen met het publiek en hun muzikanten muziek zouden maken is dat vandaag enkel mogelijk via video, sociale media of radio en dat op een veilige afstand.

 

Net zoals voor heel veel mensen zorgt dit ook voor financiële zorgen. Geannuleerde concerten, festivals, evenementen en shows hebben een directe en grote impact, niet alleen voor organisatoren maar ook voor onze artiesten.

Laat ons hen daarom massaal steunen. Stream, luister, koop en draai muziek van bij ons. Zo kan de muziek ons steunen en motiveren om vol te houden tijdens deze moeilijke periode.

Een week geleden vroeg Udo mij om deze boodschap kracht bij te zetten. Ik kreeg van heel wat muzikanten, zangers en zangeressen filmpjes door. Ook de Belgian Entertainment Association (BEA) en de Vlaamse Podiumartiesten (VLAPO) deden oproepen. De solidariteit is groot. Ondertussen nemen ook zowel VRT, Mediahuis, SBS en DPG de boodschap over en wordt er de komende weken extra veel muziek van bij ons gespeeld. 

Laat ons deze acties versterken! Meer dan ooit #DraaiLokaal #PlayLocal

Laat ons hopen dat we snel weer kunnen genieten van schitterende concerten en optredens. Samen.

Benjamin Dalle
Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media

Aucun post publié dans cette langue actuellement
Tenez-vous à jour...