Rechercher

Nieuwe Brusselse vzw HUBBIE begeleidt mensen met beperking op alle mogelijke vlakken

VZW De Lork en Begeleid Wonen Brussel worden samen HUBBIE. Een Brusselse organisatie die mensen met een beperking begeleidt op alle vlakken: met workshops, dagactiviteiten, mobiele begeleiding en wonen. "Een enorme verrijking voor Brussel!", zegt Vlaams minister van Brussel, Jeugd en Media, Benjamin Dalle.


VZW De Lork begeleidt mensen met een beperking zowel op vlak van werken, vrije tijd als wonen. Begeleid Wonen Brussel biedt psychosociale begeleiding aan mensen met een handicap. Beide organisaties gaan nu samen onder de noemer HUBBIE.


"Het is een mooi voorbeeld van hoe er in Brussel samengewerkt wordt tussen verschillende partners om nog betere dienstverlening aan te kunnen bieden", zegt Benjamin Dalle. "HUBBIE werkt zo mee aan een warmere samenleving."


"Door de fusie van De Lork en Begeleid Wonen Brussel kunnen we nu mensen met een beperking ondersteunen in het hele gamma", zegt Lieve Dekempeneer van HUBBIE. "Van mensen die maar een heel klein beetje ondersteuning nodig hebben, mobiel thuis, tot overdag misschien aansluiten met het activiteitencentrum of tot residentieel 7 dagen op 7 echt zware ondersteuning."

BENJAMIN DALLE

CONTACTEER

Persvragen:

Tom Demeyer
Woordvoerder Benjamin Dalle
+32 472 84 15 99
tom.demeyer@vlaanderen.be

Kabinet Benjamin Dalle

Vlaams minister Brussel, Jeugd en Media

kabinet.dalle@vlaanderen.be

Koolstraat 35
1000 Brussel 

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon